Terhesség

Görögdinnyével tesztelte az apa, hogy milyenek lehetnek várandós felesége mindennapjai

Feleség egy görögdinnyét rögzített az apa hasára, akinek így kellett elvégezni a mindennapos teendőket.
2023. Szeptember 19.
(Kép forrása: @hannahjeanrn/TikTok)

Egy TikToker édesanya, Hannah Jean osztott meg két videót, amiben férje kipróbálta a „görögdinnye-kihívást” – vagyis azt, hogy milyen lehet hatalmas várandós pocakkal olyan napi teendőket végezni, mint a cipőfelvétel, az öltözés vagy éppen a takarítás.

A kismama és férje az első videó elején kiválasztják a tökéletes dinnyét, ami méretben nagyjából akkora, mint Hannah pocakja. Ezután otthon két mangóval együtt a férfire rögzítik a „műhasat”.

Az első kihívás egy toll felvétele a földről, majd a zokni- és cipőhúzás ülve. Az apa kipróbálja így a takarítást is, porszívózást, pakolást, a konyha rendbe rakását. Majd a férfi fáradtan megpróbál lepihenni az ágyon – de szembesül vele, hogy ez sem annyira egyszerű így.

 

A videó hozzászólásai között számos édesanya jegyezte meg, hogy ezt az ötletet ők is kipróbálnák a férjükkel. Volt, aki felhívta arra a figyelmet, hogy és ez a dolognak csak a fizikai része, csak a súly – de nincsenek ott a hormonok és a rugdosás.

Ezután a páros készített egy második részt is, amiben az édesapa egy valóban nagy kihívást jelentő dolgot próbál meg: a borotválkozást a zuhany alatt. Amit aztán szinte lehetetlennek ítél. Végül pedig felöltözik, és egy kis sétát és autóvezetést is megpróbál a dinnye-pocakkal.

 

(via scarymommy.com)