Terhesség

Imádjuk az őszinteségét! Megmutatta, milyen a hasa szülés után 3 héttel

Ez az a videó, amit receptre írnánk fel minden önbizalomhiányos kismamának, mert bár minden test más, a szülés utáni felépülés bizony időigényes folyamat.
2023. Május 22.
Terhesség után has
Fotó: Getty Images/globalmoments

Amikor a világ azt sulykolja beléd, hogy a terhesség után szinte azonnal vissza kell nyerned az eredeti formádat, akkor jön NikkisSecretX, a TikTok felhasználója és megmutatja, hogy szó sincs erről.

Terheshas TikToker

Fotó: TikTok/@nikkissecretxx

A várandósság utáni időszakban a test hosszú regeneráción megy keresztül. A pocak lassan húzódik vissza, a visszamaradt kilók nem olvadnak le egyik pillanatról a másikra – bármit is látsz a sztárok esetében –, és ott van még a császármetszés helye, a striák vagy adott esetben a szétnyílt hasizom is.

Három héttel a szülés után, teljesen rendben van, ha nem úgy nézel ki, mint a várandósságod előtt, nem véletlen, hogy a TikToker videója ekkorát szólt. Nikki kendőzetlenül megmutatta, hogy mit rejt a bő pulóver és a hasleszorítós bugyi. Utóbbit azzal a céllal viseli, mert egyben tartja, nem pedig az alakformálás miatt. Elmondta, hogy szinte napról-napra változik a helyzet, de jelenleg a teste így néz k. A kommentelők reakciója magáért beszél, nem győznek hálálkodni neki, amiért felvállalta a tökéletlenségét.

Ez is érdekelhet!