Baba

Babás Adventi Naptár – december 9. Nyisd ki a mai ablakot!

Ha pici babád van, őt még nehéz bevonni az ünnepi készülődésbe. Adventi naptárat sem kaphat, hiszen nem ehet csokit. De van helyette jobb ötletünk! Vorsléger Dóri szülésznő, babamasszázs-oktató minden napra ajánl nektek egy egyszerű kis közös fejlesztő játékot. Nézd meg, mit hozott mára!
2023. December 09.
(Fotó: Getty Images)

Az adventi kalendáriumot már a legkisebbek is szeretik. Ebben a korban nem javasolt még – hozzátáplálási időszakban sem – a hozzáadott cukrot tartalmazó csokoládé a picinek, amit valószínűleg még elrágni sem tudna igazán, és az egy év alatti babának a tárgyak és az apróbb játékok sem a legmegfelelőbbek.

Vorsléger Dóri – Fotó: magánarchívum

Vorsléger Dóri – Fotó: magánarchívum

Vorsléger Dóri szülésznő, babamasszázs-oktató éppen ezért inkább azt szokta javasolni a kisbabás szülőknek, hogy közös élményekkel, játékokkal készülődjenek az ünnepi időszakban.

Ehhez össze is gyűjtött 24 szórakoztató, fejlődést támogató játékötletet: mutatjuk, mit ajánl a mai napra!

December 9. Babahabverő

Ehhez a játékhoz szükséged lesz néhány pár zoknira és egy habverőre. Tömködd a zoknikat a habverőbe, és add gyermeked kezébe. Figyeld meg, hogy kisbabád mihez kezd vele. A kézügyesség elősegítése mellett a tapogatás élménye is megjelenik.

 

@blbsbaby MÁR A 9.❕❕❕ Nem késő csatlakozni ☺️, hiszen aki a legtöbb játékot velünk csinálja, az INGYENES babamasszázs tanfolyamot nyerhet 🥳 Amit vagy elajándékozhatsz karácsonyra egy babát váró vagy babázó ismerősödnek karácsonyra, vagy megtarthatod magatoknak is 🥰❤️🎄 Ha visszamenőleg kipróbálnái az elmúlt nap játékait látogass el az oldalamra, vagy csatlakozz VIP FB csoportomba (BLBSBaby Babamasszázs). 🤗🕯️🕯️ Gyertek játszani ‼️ #adventikihívás #adventbabával #nyereményjáték #adventtime #momlife ♬ Holly Jolly Christmas - Michael Bublé

 

A korábbi napok játékai:

December 1. Szenzoros kosár

December 2. Maszatmentes festegetés

December 3. Szánkó a lakásban

December 4. Borsótapogató

December 5. Ragasztószalag-gyűjtés

December 6. Narancskóstolgató

December 7. Alufólia-szőnyeg

December 8. Lencsetasak