Baba

Így néz ki valójában egy igazi, szülés utáni test

Stephanie Rothstein Bruce egy kiváló futónő, reményekkel telve készült a riói olimpiára. Bár nem sikerült kijutnia, nem adja fel, készül a 2020-as olimpiára. Mellesleg két gyermekes édesanya.
2016. Szeptember 02.

Olyan őszinte fotókat tett közzé szülés utáni alakjáról, melyek teljesen lenyűgöztek minket. És valószínűleg téged is le fognak. Hogy fest egy nő szülés után? Pont így!

Már hozzászoktunk, hogy fitt mamik mutogatják a terhesség alatti és utáni szuper feszes hasukat. Ami persze nagyon inspiráló, de ugyanakkor az átlagos anyukák úgy érezhetik a fotók láttán, az ő testükkel bizony valami baj van.

Stephanie Rothstein Bruce is egy fitt mami. Futó, aki szült két gyermeket, mindössze 15 hónap különbséggel. Ő megosztotta a világgal a terhesség másik oldalát is, azt az oldalát, amiről senki nem szívesen beszél, a striákat és a többit. Ő az igazit, a valódit mutatja be.

Instagram oldalán képekkel dokumentálta alakjának változásait. Nemrégiben Steph egy brutál őszinte fotót osztott meg követőivel, a fotó 7 héttel a szülése után készült. Igen, jól látod, 3 ujját is be tudja gyűrni a két hasizma közé. Úgy véli, a has nem az esztétikáról, hanem a funkcionalitásról szól. A hasizmai neki is szétnyíltak a szülés során, ezt egy vicces bejegyzéssel ismertette: „A hasizmaim a válást fontolgatják.”

Így néz ki valójában egy igazi, szülés utáni test

A te hasizmaid is szétnyíltak terhesség után? Nagyon jó látni, hogy egy anya, egy sportoló nem rejti el, milyen negatív hatással volt a testére a terhesség és megmutatja, hogy a természet, egy kis emberi lény hogyan hatott a testalkatára és életmódjára. Steph csodálatra méltó anya, sportoló, szülés után olimpiára készül.

Őszinte bejegyzése a sikereiről:

„Ma második helyezést értem el egy versenyen, az első nemzeti bajnokságon, amin indultam a gyermekeim születése óta. 51 perc 13 mp alatt értem be a célba egy ködös reggelen. Úgy érzem, nyertem. Visszatérni a terhesség után sokszor nagyon megalázó és kínos, de nagyon kifizetődő is. Nem sok olyan nőt ismerek a versenyzők közül, aki a verseny előtt még anyatejet fejt le. De meg lehet csinálni.

Remélem, egyre több profi futónő látja be, hogy nem kell megvárnia a pályafutása végét a gyermekvállalással. Ha van hited, erőd és humorod, akkor vissza tudsz térni szülés után is. Remélem azt is, hogy a férfi futók nem néznek furcsán azokra a futónőkre, akik anyaként, kicsit vaskosabban térnek vissza a pályára. Mert az anyák ereje hatalmas.”

Így néz ki valójában egy igazi, szülés utáni test

Nem biztos, hogy a te tested is úgy néz ki, mint Stephanie-é, de akár ilyen is lehet. És folyamatosan emlékeztetni kell magunkat arra, hogy így is tökéletesek vagyunk.

Az eredeti bejegyzés itt.