élelmiszerek
Közösségi hűtőt tett az étterme elé egy anya
A közösségi hűtő nemcsak enni ad, de sokakat megtanít arra, hogyan segítsenek a rászorulókon.9 élelmiszer, amit kerülj el, ha szorongsz
Bizonyos ételek és italok erősíthetik a szorongást, depressziót. Összeszedtük miket érdemes elkerülni.Allergiát okozhatnak a túl színes élelmiszerek?
Rendszeres fogyasztásuk kapcsán különféle tünetek jelentkezhetnek. Ezekről kérdeztük dr. Hidvégi Edit gasztroenterológust, a Budai Allergiaközpont főorvosát.Világos csomagolással vernek át bennünket a gyártók
A világos csomagolásban lévő élelmiszerről hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy egészségesebb. Ugyanakkor az egészségesnek hitt ételekről ösztönösen feltételezzük, hogy kevésbé ízletesek.Szöcske csokiban
Nehéz elképzelni, hogy a rovarok a mindennapi étrendünk részeivé váljanak, ám egyre több érv szól emellett.Fokozottan veszélyes a kismamákra az ételmérgezés
Mivel az állapotos nőknek megváltozik az immunrendszere, az anyát és a magzatot a fertőzések még nagyobb kockázata fenyegeti. Az Egyesült Államokban évente 65 és 76 millió közötti azoknak a száma, akik valamilyen ételfertőzésben betegednek meg.A lisztérzékeny gyermekek diétája
A lisztérzékeny gyermek diétájának lényege, hogy a nem fogyasztható gabonaféleségeket más növényi alapanyagokkal helyettesítsük.Ügyeljünk a tárolásra
Nyáron különösen nagy gondot kell fordítani az élelmiszerek helyes tárolására. A helytelen tárolás során ugyanis elszaporodhatnak az élelmiszereket károsító baktériumok, s akár egy könnyebb hasmenés vagy súlyosabb ételmérgezés is kialakulhat.