Család

Ilyen a kapcsolat Ada kamasz ikrei és kétéves lánya között

A műsorvezetőnek 17 évesek az ikerfiai és 2 éves a kislánya. Ada a Palikék világa by Manna műsorában mesélt arról, milyen a gyerekei között a kapcsolat, ilyen nagy korkülönbséggel.
2023. Február 27.
Ada
Kép: pillantkép / Palikék Világa by Manna Youtube

„Az elején fogalmuk nem volt, hogy mire számítsanak, hogyan fog ez a helyzet kinézni” – mesélte Ada a műsorban, amit a Blikk idéz. Az ikrek hangosabb babára számítottak. „Aztán persze van olyan, amikor mondják, hogy kimennek, mert ez így sok volt, de egyébként jól elvannak. Amikor elkezdett nyílni a világ Freyának, amikor interakcióba kezdett másokkal is, akkor a fiúk nagyon elkezdték élvezni, hogy lehet vele dolgokat csinálni. Marhára örült nekik, amikor hazajöttek a suliból, jobban, mint az apjának.”

Ada ikerfiai Bence és Bálint 2006-ban születtek, Bánszki Lászlótól, akivel műsorvezetőtársak voltak a Viva tévében. A házasságuk 2009-ben válással végződött.

Jelenlegi férje, akitől két éve született meg kislánya, Freya, jó kapcsolatban van az ikrekkel.

„Az elejétől fogva tudta, hogy mire vállalkozik. Azt azért szögezzük le, hogy a fiúkkal nagyon nagy szerencsénk van, nem ezt a tipikus rossz tinit kell elképzelni, aki nehéz eset. Vannak persze hülyeségeik, meg amitől ketté áll a hajam, meg kicsit felemelem a hangom, de alapvetően azt gondolom, hogy ők tényleg a normális kategória. Nincsenek ilyen elborult dolgaik, meg bulizgatások. Kitűnő tanulók, igazából tényleg nem tudunk rájuk panaszkodni” – tette hozzá a műsorvezető, aki családjával nemrég költözött haza Németországból.

Forrás: Blikk.hu