Gyerek

„A romantika köztünk már nem kétszemélyes, hanem részt vesznek benne a fiúk is”– Debreczeni Zita és férje elárulták, hogy vélekednek a romantikáról

Ma már másként vélekednek a romantikáról.
2024. Február 14.
Debreczeni Zita, Gianni Annoni
Kép: press.tv2.hu

Gianni Annoni és felesége, Debreczeni Zita legfőképp a családra koncentrálnak, de még két fiúgyermek mellett sincs hiány romantikus pillanatokból. A sztárpár a Nők Lapjának mesélt arról, hogyan telnek a mindennapjaik, és arról is, miként vélekednek a Valnetin-napról.

„Gianni otthon is szokott nekem üzenetet írni, miközben altatom a gyerekeket, hogy menjek le a nappaliba, elindít egy filmet, de mivel mostanában a nagyobbik kilencig-fél tízig is ébren van, a legtöbbször már nincs energiám semmihez. Ha elalszanak, én sem bírok kimászni az ágyból” – árulta el a lapnak Debreczeni Zita, aki nagyon szereti a romantikus filmeket, de moziba időhiány miatt nagyon ritkán járnak a férjével.

Korábban nem igazán vágyott romantikus pillanatokra, de az évek során mégis előbújt belőle: szereti, ha meglepik, ha kap egy szál virágot vagy nézik egy kicsit a naplementét.

„Bevonja a fiúkat is! Január elején volt a születésnapom, és úgy hozott nekem virágot, hogy egy-egy szálat a fiúknak is vett, hogy ők is adhassanak nekem külön. Vagy nemrég vett egy képeslapot, és rajzoltatott nekem rá Gianfival. Szóval a romantika köztünk már nem kétszemélyes, hanem részt vesznek benne a fiúk is – mesélte Zita.

Gianni Annonival fiatalon nagyon romantikus alkat volt, de ma már máshogy látja a romantikus gesztusokat.

“Most úgy gondolom, sokkal jobb, ha az idő múlásával még mindig tudok adni valamit, mint túlzásokba esni, de azt nem fenntartani. Ma már úgy gondolom, legyen mindig ugyanaz! (…) Nem kell megzavarni a nyugalmat, mert az nagyon jó. Az élet úgyis megbolygatja úgy és akkor, ahogyan és amikor akarja. Addig pedig érdemes megélni azt, ami van” – fogalmazott és hozzátette: éppen ezért a Valentin-napért sem rajonganak, illetve nem is ünneplik, de azért előfordul, hogy Gianni ekkor is meglepi Zitát valamilyen aprósággal. “Én sűrűn viszek virágot a feleségemnek, ehhez nem szükséges, hogy Valentin-nap legyen” – mondta Gianni Annoni.