Gyerek

Így mentette meg az anyukája életét egy talpraesett 6 éves kisfiú

A kisfiú az anyukája mellett szundikált, amikor arra ébredt, hogy a felnőtt furcsán veszi a levegőt. Nem tétovázott, azonnal segítséget hívott, és ezzel megelőzte a tragédiát!
2023. Május 05.
mentőautó

A mindössze 6 éves Jaxon McDonald azért bújt az anyukája mellé az ágyba, mert rosszat álmodott. Hajnali három körül furcsa zajra ébredt, ahogy mesélte, az anyukája úgy vette a levegőt, mint egy zombi

„Jaxon azt mesélte, hogy nagyon félelmetesen lélegeztem. Azonnal felkeltette a testvéreit és segítséget hívtak” – idézte fel April, a megmentett anyuka. A 14 éves Kendra, a 16 éves Morgan és a 17 éves Lexi sem veszítette el a lélekjelenlétét, azonnal tárcsázták a 911-et, és riasztották a közelükben lakó nagymamájukat is.

Mire a nagymama a házukhoz ért, a mentők már a helyszínen voltak és az eszméletlen asszony megmentésén dolgoztak. Próbálták stabilizálni az állapotát és gyorsan a legközelebbi kórházba szállították. A nő kritikus állapotban került az orvosok kezébe, de sikerült visszahozni az életbe.

Szükség volt egy komolyabb beavatkozásra és a további vizsgálatok eredményétől függően kezelések is várhatnak Aprilre, a lényeg azonban az, hogy Jaxon nélkül nem ébredt volna fel másnap a szörnyű éjszaka után.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images