Gyerek

Képrejtvény: Valami nincs rendben ezzel a reggelivel! Megtalálod?

Mi mással is indulhatna jól a nap, mint egy mennyei és kiadós reggelivel! Vagy inkább egy erről szóló fejtörővel?
2024. Február 19.
reggeli képrejtvény

Minden készen áll ahhoz, hogy elfogyaszd a finom falatokból álló reggelit, van azonban valami, ami egy kicsit félrement… Észreveszed, hol a hiba a terített asztalon?

Valami nem oké

Nézd meg jól a képet: ha neked is elég néhány másodperc arra, hogy rálelj arra, melyik ennivalóval vagy innivalóval van baj, akkor vállon is veregetheted magad, mert az azt jelenti, hogy kivételes megfigyelő vagy!

reggeli képrejtvény

Mutatjuk a megoldást!

Ha hiába fürkészted hosszabb ideig a képet, hogy megtaláld a hibát, mégsem sikerült észrevenned a fejtörőnkben azt az apró, mégis fontos részletet, ami nem stimmel, segítünk! Az alábbi fotón jól láthatóan bekarikáztuk!

reggeli képrejtvény

Ha pikk-pakk kiszúrtad, hogy a tejnek álcázott gyümölcslé lóg ki a sorból, és a képrejtvény egyáltalán nem adta fel neked a leckét, gratulálunk a teljesítményedhez, ez azt jelenti, hogy az agytekervényeid kifogástalanul működnek!

Csüggedni azért akkor sincs okod, ha csak a megfejtés megtekintése után esett le, miért nem is olyan tökéletes ez a csodásnak ígérkező reggeli: könnyen lehet, hogy csak kialvatlanabb vagy, netán fizikailag, szellemileg vagy lelkileg megterhelő időszakon mész keresztül. Ha elmúlik, biztos, hogy az ügyességed is visszatér!