Gyerek

Percekig sírt a lány, mikor megtudta, hogy testvére lesz, és egyszerre több is

A nagytesók reakciója gyakran felülmúlja a szülők várakozását - most is ez történt!
2021. Szeptember 30.

A videóban szereplő kislány, Liv mindennél jobban vágyott egy kistestvérre, ám az érkezése egyre valószínűtlenebbnek tűnt, ahogy telt az idő. Ő azonban nem adta fel, ahogy a szüleinek mondta, még a nagy bejelentés napján is azt kívánta, hogy bővüljön a család, amikor egy szempillát talált a pólóján – kérése végre meghallgattatott, nézd meg, hogy reagált, amikor megtudta a szívderítő hírt!

@stevieellis13#tiktokcouple #dreams #identicaltwins #twins #reveal #daughter #blendedfamily @chcatch

♬ original sound – Stevie Ellis

A három tagúból hamarosan 5 tagúvá váló család rengeteg pozitív visszajelzést kapott a kommentelőktől a videó megosztása után: a csaknem 7000 hozzászóló között volt, aki azt írta “Úristen, veletek sírok a boldogságtól!”, míg egy másiknak ezt is sikerült felülmúlnia “Itt ülök 31 évesen és férfi létemre bőgök! Csodás a kislányotok, egészen biztos, hogy fantasztikus testvér válik belőle!” 

A netezők kedvessége annyira meghatotta őket, hogy néhány nappal később egy újabb videót is közzétettek, amiben megköszönik a feléjük áradó, elképesztő mértékű szeretetet és mindenkit biztosítanak róla, hogy rendszeresen beszámolnak majd az előttük álló kalandról, azaz az ikerterhesség alakulásáról és az azt követő kisbabás mindennapokról. A jövőt illetően sok még a kérdőjel, egy azonban már most biztos: Liv csodás nagytestvér lesz!