Gyerek

Születésnapján hozta világra kisfiát egy édesanya, éppen, mint korábban lányát is

Nagyon különleges nap a családjukban január 4-e.
2024. Január 09.
(Kép forrása: Getty Images)

Egy floridai édesanya, Marianna de la Cruz csodálatos ajándékot kapott a 33. születésnapjára január 4-én: ezen a napon született meg kisfia, Eden. Ami még érdekesebbé teszi a közös születésnapot, az, hogy nyolc évvel ezelőtt éppen ezen a napon hozta világra idősebb gyermekét, lányát, Jailynt is.

Az édesanya még 2016-ban január 12-ére várta Jailynt, idén pedig január 16-ára volt várható kisfia érkezése, aki 12 nappal érkezett korábban.

A Good Morning America-nak de la Cruz elmesélte, hogy éppen a munkahelyén volt január 3-án, amikor bement egy ellenőrző vizsgálatra az orvosához. „Azt mondtam a főnökömnek, hogy mindjárt visszajövök. Csak nagyjából 15-20 perc lesz majd az ellenőrzés. Az összes munkát az asztalon hagytam. Nyitva hagytam a számítógépet, mindent, majd egyszerűen nem mentem vissza” – mesélte.

Az édesanya elmondta, hogy akkortájt kevesebb mozgást érzett a babájánál, ezért javasolta az orvosa, hogy menjen be megfigyelésre a kórházba. A vizsgálat után az orvosa azt mondta, hogy nem küldik már haza, hanem beindítják a szülést. Másnap reggel pedig megszületett Eden, de la Cruz harmadik gyermeke – az édesanya legidősebb gyermeke a 12 éves Crystian.

Jailyn elmondta, hogy nagyon megdöbbent, amikor megtudta, hogy kisöccse korábban érkezett, és hozzátette, hogy szereti, hogy megosztja vele és édesanyjával is a születésnapját. „Egy csoda, hogy a születésnapunkon született” – mondta a kislány.

Az édesanya pedig beszélt arról is, hogy alig várja, hogy Edennel is megoszthassák ezt a történetet, és hogy gyermekei közös születésnapja ellenére úgy tervezi, hogy mindkettejük számára egyénileg különlegessé teszi ezt a napot. „Mindegyikük egyéni születésnapját szeretném különlegessé tenni, hogy róluk szóljon” – tette hozzá.