Gyerek

Szuper szülinapot szervezett a gyerekének, egy vendég sem jött el

Az egyszerre csalódott és mérges édesanyának még a saját családtagjai sem jelentek meg a kislányának szervezett szülinapi bulin.
2024. Május 28.
szulinapi buli

Időt, pénzt és energiát nem kímélve szervezett egy klassznak ígérkező születésnapi zsúrt kislányának a TikTokról ismert anya, Anberx5. Hogy a szórakozás garantált legyen, sok-sok gyereket és felnőttet is hívtak a buliba, ám egyetlen egy vendég sem érkezett hozzájuk a nagy napon.

Mint elmesélte, rengeteget készültek a férjével és a kisfiával, hogy a szülinapos lányuk egy felejthetetlen ünnepségen vehessen részt. A meghívottakat még előző este is emlékeztette a parti időpontjára, azonban senki nem jelent meg a zsúron.

Minden adott volt a bulihoz

Ugrálóvárat kölcsönöztek, elképesztő mennyiségű étellel készültek, tortákat sütöttek és feldíszítették a házat és a kertet, végül azonban csak négyesben ünnepeltek… Anber a 14 órás kezdés pillanatában még nem idegeskedett azon, hogy résztvevők nélkül maradnak, azt gondolta, csak kicsit késnek a meghívottak.

Ám amikor még 18 órakor sem nyitotta rájuk az ajtót senki, úrrá lett rajta a harag és a csalódottság, aminek egy TikTok videóban adott hangot. Ebből kiderült, hogy a saját apukája és testvére sem tett eleget a meghívásnak, és csak akkor mondták le a bulit, amikor Anber felhívta őket, hogy megkérdezze, mikor érkeznek. 

A hozzászólók reakciói igen vegyesek voltak: akadt olyan, aki hasonló fájdalmas élményben részesült, és azt tanácsolta az édesanyának, hogy szakítsa meg a kapcsolatot mindenkivel, aki a kislánya lelkébe gázolt. Mások azzal vádolták Anbert, hogy minden bizonnyal ajándékokat és/vagy pénzt várt a meghívottaktól, akik inkább úgy döntöttek, hogy távol maradnak.

„Velem is megesett ugyanez, amikor 7 éves lettem. Egy új városba költöztünk, és az osztályból senki nem jött el a bulimra. Azóta nem szeretem a születésnapomat, ünnepelni pedig végképp nincs kedvem olyankor” – fejtette ki egy kommentelő.

Nyitókép: TikTok pillanatkép, Forrás: Via