Kamasz

Halloween a Familyparkban október 21. és november 01. között (X)

A Familypark idén „misztikus voodoo éjszakák” mottóval csábítja a látogatókat Ausztria leghosszabb halloweeni eseményére.
2022. Október 01.
Familypark
Familypark

 

A szabadidőpark 12 napra egy misztikus, hátborzongató meglepetésekkel és szórakoztató programokkal teli különleges hellyé alakul át.

 

© Familypark, © Hafenscher

Idén a cirkuszi sátorban két különböző előadás gondoskodik a halloweeni szórakozásról. A gyerekműsor voodoo-misztikummal átitatott tánccal és énekkel várja a nézőket. Az előadásból természetesen Filippo, a kandúr sem maradhat ki. Az esti show-műsor pedig olyan lélegzetelállító mutatványokat kínál, mint a hajon lógás, a faltánc és a késdobálás. A napi 4 előadás garantáltan elvarázsol mindenkit. Mivel a cirkuszi sátorban a helyek száma korlátozott, ajánlott mielőbb megvenni a jegyeket az online shopban!

Emellett maga a park is számos látnivalót kínál: misztikus lények, gólyalábas artisták, töklámpások, voodoo varázslat és lélegzetelállító fényeffektek gondoskodnak róla, hogy a vendégeknek felejthetetlen halloweeni kikapcsolódásban legyen része Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában.

Alex Neumayer osztrák tökfaragó mester ismét elkápráztatja a látogatókat különleges töklámpásaival. A legendás voodoo-varázsló pedig minden korosztály számára izgalmas szórakozást ígér.

Familiypark

© Familypark, © Hafenscher

A tehetséges sminkes boszorkányok fantasztikus és hátborzongató grimaszokat varázsolnak a gyermekek arcára. Érdemes beszerezni az utalványokat rögtön a parkban tett látogatás elején, mert a sminkes boszorkányok nagyon népszerűek! Dragomir arra bíztatja a bátor kalandorokat, hogy fedezzék fel elvarázsolt sárkánybarlangját. Kifelé menet ne felejtsétek el megsimogatni a sárkány nyolclábú bolyhos kis barátnőjét.

© Familypark, © Hafenscher

© Familypark, © Hafenscher

Az újdonságok közé tartozik a 3 éneklő tök, amelyet mindenképpen érdemes felkeresni. Nem szabad megfeledkezni a fekete mágia által átitatott Haunted House kísértetházról sem, amely ismét a világ minden tájáról érkező komor figurákkal biztosítja a hátborzongató szórakozást – 14 éves kortól ajánlott.

Szerezd be a jegyed már most erre a különleges eseményre! Aki online vásárol, jegyenként 1 eurót spórolhat és nem kell sorba állnia a pénztárnál sem, egyenesen a beengedőkapuhoz mehet!

www.familypark.at/halloween

Jegyek: 30 € (3 éves kor alatt ingyenes), 29 € az online áruházban.

Esti show-műsor: 5 €/fő, gyermekműsor 3 €/fő. Az évesbérlet-tulajdonosok kedvezményt kapnak.