Kamasz

Nagyon megható ballagási ajándékötletet osztott meg egy édesanya, ami biztosan emlékezetes lesz a gyermekének

Kedves és gondoskodó ajándékötletet mutatott egy édesanya, ami sokakat meghatott.
2023. Május 25.
(Kép forrása: @erinpercy60/TikTok)

Csodálatos ajándékot talált ki egy édesanya a középiskolából ballagó, egyetemre készülő lányának, ami sok más szülőt is meghatott. Az ötletét pedig bárki könnyen megvalósíthatja maga is.

Erin Percy a TikTok-on osztotta meg a videóját arról a több apró ajándékról, amivel lányának ballagására készült, és a hamar népszerűvé lett ötletét már több mint 1,2 millióan látták. Valójában az édesanya azt nem osztotta meg, hogy konkrétan miket tett a csomagokba – ami teljesen érthető is, hiszen valószínűleg szeretné, hogy meglepetés maradjon a lányának –, hanem magát az ötletet, ami alapján készültek a csomagok.

Percy ugyanis a kisebb ajándékcsomagokat egy-egy „Bontsd ki, amikor…” levéllel látta el, azokra a pillanatokra, amikor a csomagok tartalma jól fog majd jönni a lányának, aki az elkövetkező időszakban messzebb lesz majd a családjától.

A csomagokon olyan feliratok láthatók, mint: „Bontsd ki, amikor kint hideg van”, „Bontsd ki, ha meg vagy fázva”, „Bontsd ki, amikor egy kis énidőre van szükséged”, „Bontsd ki, amikor új emberekkel ismerkedsz meg”.

Az édesanya nagyon sok olyan helyzetre készült, amivel egy újdonsült egyetemista az első évben szembesülhet, és amikor jól eshet számára ez a kedves törődés. Ilyenek például a „Bontsd ki, amikor nincs időd kimosni”, vagy a „Bontsd ki, amikor megkapod az első ötösödet” csomagok. De Percy készült ajándékkal a búcsúzkodás utánra is, vagy éppen az első félévi vizsgákra.

 

A videó sok másik szülőhöz is eljutott, akiknek a gyermeke éppen most repül ki a családi fészekből, és az ajándékötlet sokakat meghatott. Többen megjegyezték, hogy mennyire csodálatos ajándékokat készített, és hogy mennyire szerencsés a lánya.

A szuper ajándékötletet pedig bárki megvalósíthatja, és nem csak ballagásra. A „Bontsd ki, amikor…” ajándékok bármilyen olyan élethelyzetben adhatók, amikor valaki egy új fejezetet kezd: költözik, megházasodik, babája születik, új karrierbe kezd, és más hasonlók. Ha hasonló ajándékot adnál, gondold át, hogy mi jöhet jól az ajándékozottnak a következő időszakban, milyen helyzetekben találhatja majd magát, és mindegyikhez írj egy kis instrukciót, hogy mikor bontsa fel ezeket. Egy kis személyes üzenetet is mellékelhetsz a konkrét ajándékok mellé, néhány kedves, bíztató, bátorító gondolatot.

(via scarymommy.com)