Kisgyerek

Anyut választja? – Nem tudták megtéveszteni kisgyerekeiket az ikernővérek

Egy egypetéjű ikertestvérpár tagjai ”tették próbára” kisgyerekeiket: egyikőjük egy kicsit összezavarodott, de végül a kisgyerekeket nem lehetett átejteni!
2023. Június 29.
(Kép forrása: thetoxtwins/TikTok)

Aranyos videót osztott meg TikTok-csatornáján két amerikai anyuka, Sammie Nowakowski és Stephanie Buckman, akik egypetéjű ikernővérek.

A testvérek nem csak külsőleg hasonlítanak egymásra. A Today-nek elmondták, hogy mindketten esztétikai orvosi asszisztensek ugyanabban a spa-ban, ugyanabban az utcában élnek, és egymás mellett építkeznek. Az ikrek férjei legjobb barátok, kisgyermekeik pedig csupán három hét különbséggel születtek: Sammie kislánya és Buckman kisfia is huszonkét hónapos.

Az édesanyák nemrégiben megosztottak egy videót, amiben ”próbára tették” a kisgyerekeiket: ugyanolyan ruhát vettek fel, leültek egymás mellé a kertben, és kitárták a karjaikat, hogy a csemetéjük odarohanjon hozzájuk.

A ”jó” anyut választották a kisgyerekek? Ugyan egyikőjük egyszer-kétszer egy kicsit összezavarodott, de teljesen átejteni nem lehetett! Még szép, hogy tudta, hogy ki anya!

A videót itt tudod megnézni:

@thetoxtwins Can our babies tell us apart?! We put it to the test 🧐🤣 #twinsisters #babies #twins #fyp #babiesoftiktok #twinmoms ♬ original sound - Sammie & Steph