Kisgyerek

Mivel leped meg az anyukádat? Szuper ajándékötleteket mutatunk!

Ajándékozz neki olyasmit, ami egy kis lazulást, pici luxust, némi kényeztetést csempész az életébe – egy különleges kozmetikumnak biztosan örül majd!
2024. Április 30.
anyák napi ajándék, szépségápolás és illat
Fotó: Getty Images

Egy nagy ölelés, néhány kedves szó, rajz az unokáktól, egy csokor virág – a legjobb ajándékok. Ám ha még valamit keresnél, amivel kifejezheted, mennyire szereted és milyen hálás vagy az anyukádnak, lepd meg anyák napján olyasmivel, ami hasznos, de szép is, és ő nem valószínű, hogy megvenné magának. Amivel a mindennapi tevékenységei közé tudsz egy kis kényeztetést, némi luxust csempészni. A különleges használati tárgyak és a kozmetikumok azért lehetnek szuper ajándékok, mert amikor viseli, használja, felkeni, magára fújja őket, te jutsz majd róluk az eszébe.

Hasznos és csodás ajándékötleteket mutatunk, amikkel elvarázsolhatod az anyukádat. A galéria után pedig eláruljuk, mire érdemes figyelni, ha bőrápolóval szeretnéd meglepni őt.

Lush Happy Mothers' Day ajándékszett
13 fotó megtekintése

Arckrémet ajándékba? Csak okosan!

Egy nő számára egy jó arcápoló igazi kincs lehet, ám ahhoz, hogy örömmel és hatékonyan használhassa anyukádat az arckrémet vagy szérumot, amit veszel neki, ezekre az apróságokra figyelj oda.

  1. Ha ritkán használ ilyesmit, próbáld kipuhatolni, mi lenne az, amit mégis szívesen használna, milyen típusú termékeket, textúrákat kedvel.
  2. Ha van egy rég bevált kedvence, azzal kapcsolatban érdemes puhatolózni, hogy hajlandó-e kipróbálni valami újat, vagy a régiből őrülne egy újabb tégelynek vagy üvegnek.
  3. Ha nem ragaszkodik egy adott márkához, azt igyekezz kideríteni, milyen igényei vannak a bőrének, mire keres arcápolót, amikor magának választ.
  4. Figyeld meg az épp használt termékeit, és valamennyire elkalmazkodj azokhoz: az illat erőssége, a termék típusa, az illatcsalád segít, merre indulj, amikor újat keresel.
  5. Jó ötlet lehet a bevált termék megújított vagy limitált kiadású darabját beszerezni: jó eséllyel tetszeni fog, mégis van benne valami újdonság.