Terhesség

A béranya és az anyuka is várandós lett, ugyanazon a napon 4 gyerekük született

Hosszú-hosszú évek sikertelen próbálkozásai után történt meg a csoda ezzel a családdal!
2022. Március 22.

Annie Johnston és férje, Joby házasságkötésük után 3 évvel döntöttek úgy, hogy zöld utat adnak a babának, az azonban csak nem akart összejönni. Éveken át kitartóan próbálkoztak és mindent bevetettek, hogy szülők legyenek, de még a lombikprogram sem hozta meg számukra a várt csodát.

Annie nővére, Chrissy Knott szerencsésebbnek bizonyult. Amikor megszületett a kisbabája, látta a húgán, hogy – hiába próbálja leplezni a fájdalmát -, mennyire rosszul érinti a dolog. Akkor határozta el, hogy minden tőle telhetőt meg fog tenni azért, hogy Annie-t is hozzásegítse a gyermekáldáshoz.

Megkérdezte, mit szólna hozzá, ha béranyaként kihordaná és megszülné a kisbabájukat, hogy végre ők is szülők lehessenek. Annie alig jutott szóhoz a meglepettségtől és a meghatottságtól, és természetesen igent mondott nővére felajánlására.

Az események innentől kezdve felgyorsultak: Annie petesejtjeit, amelyeket férje spermáival termékenyítettek meg, épp Valentin napon helyezték el Chrissy méhében. Ugyanezen a napon – mondván nincs vesztenivalójuk – Annie is alávetette magát egy ilyen beavatkozásnak, aminek az esélytelenek nyugalmával nézett elébe.

Először Annie-ről derült ki, hogy áldott állapotban van, az asszony nem is akart hinni a fülének, amikor az orvosok közölték vele, hogy mindkét beültetett embrió megtapadt és fejlődésnek indult. “Majd kiugrottunk a bőrünkből örömünkben, és akkor még Chrissy vizsgálata is hátra volt” – emlékezett vissza Annie.

Róla is hamar kiderült, hogy ikrekkel várandós, így egy csapásra négy kisbaba érkezésére készülhetett a család. Nem sokkal később arra is fény derült, hogy Annie két kislányt, Chrissy pedig két kisfiút hord a szíve alatt! Arra, a meglepetésre, ami ezután történt, egyikük sem számított: a babák ugyanazon a napon jöttek világra!

A két kislányt Grace-nek és Hadley-nek nevezték el, a fiúk pedig a Charlie és a Tommy nevet kapták. “Ők tulajdonképpen négyes ikrek, hiszen egy napon fogantak, ugyanakkor születtek és ugyanazok a szüleik, a különbség mindössze az, hogy a fiúk egy másik nő méhében növekedtek. Még most is hihetetlen számunkra, hogy bármit odaadtunk volna egyetlen babáért is, végül abban a kivételes szerencsében részesültünk, hogy négy egészséges gyermeket kaptunk” – mondta Annie, akinek a szíve végig azt súgta, hogy soha ne adja fel a küzdelmet a kisbabáért.