Terhesség

Bugyigondok a terhesség alatt

Igazán nem könnyű rátalálni a legjobb megoldásra! Az első harmadban még nem húsba vágó a probléma, a korábbi bugyik továbbra is kényelmesek.
2007. Szeptember 06.

Bugyigondok

A divatos fehérneműk azonban sokszor kevert szálasak vagy műszálasak, és ez rendkívül kellemetlenné válhat, mert nem szellőzik bennük kellően a bőr, így a nedves meleg kedvez a gombák szaporodásának. Sajnos ezzel a problémával a legtöbb kismamának még műszálas bugyi nélkül is szembe kell néznie!

A középső harmadtól kezdve aztán már az sem mindegy, milyen fazonú az a bugyi. Ha közepes magasságú a derékrész, egyfolytában lepöndörödik a pocakról, és a vaskos hurka a legkellemetlenebb részen szorít, a császárosokat például a hegnél.

A kimondottan kismamáknak gyártott bugyik derékrésze hatalmas, hiszen úgy tervezték ezeket a darabokat, hogy az egész gömbölyűség beleférjen. Ezek roppant kényelmesek, de hogyan lehetne ilyet hordani a divatos csípőszoknyákhoz és -nadrágokhoz? Tehetünk egy kísérletet a nem kismamáknak, hanem testesebb hölgyeknek tervezett darabokkal, ezekkel többek közt az a gond, hogy a túlsúllyal nem küzdő kismamák popóján kimondottan lötyögnek.

Aki szereti, kipróbálhatja a tangát, ez kétségkívül jó szellőzést biztosít. Azok a kismamák, akik hajlamosak a terhességi csíkokra, a kötőszöveti gyengeségre, vásárolhatnak a “szorítós bugyinak” nevezett remekműből, amely jó tartást biztosít, mégsem szorít.

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: Kismama magazin