Terhesség

Ők azok, akikből eleged van a harmadik trimeszterben

A terhességem vége felé azt tapasztalom, hogy fogytán a türelmem. Sokkal könnyebben felbosszantom magam az embereken és bizonyos helyzeteken. Nagyjából minden órában. Nem, inkább minden percben.
2020. Június 08.
Ők azok, akikből eleged van a harmadik trimeszterben (fotó: Getty Images)

Készítettem egy listát, hogy kikre neheztelek a harmadik trimeszterben – íme, Melissa Willets 4 gyerekes anya, blogger személyes listája azokról, akikre megorrolt a terhességes végé felé.

A vékony barátaimra, akik nem terhesek. Szűk szabású farmert hordanak. Én rugalmas derékpántút.

A férjemre. Naná.

A szülész-nőgyógyászomra. Mintha csak egy Fisher Price walkie-talkie-val vizsgálna valamit a hasamban. Tényleg ennyi az egész?

Anyósomra. Ismét csak annyit tudok mondani: naná.

Bárkire, aki eszik, amikor éppen úgy érzem éhen halok. És ez tényleg bárkire vonatkozik, ártatlan járókelőkre vagy akár a gyerekeimre is.

Azokra az emberekre, akik a közösségi médiában arról posztolnak, hogy éppen 5 km-t vagy a maratont futották le. Különösen, ha ők is terhesek. Gratula. Én jógáztam, majd megettem egy szendvicset.

Azokra, akik alkoholt isznak. Hogy lehetnek ennyire figyelmetlenek? Hát nem tudják, hogy már majdnem egy éve józan vagyok?

Bárkire, aki dohányzik. És ezzel mérgezi a meg nem született gyerekemet.

Bárkire, aki terhesebb, mint én. Mert közelebb vannak a célhoz.

Azokra, akik előrébb állnak a sorban a női mosdónál.

Bárkire, aki csak salátát rendel egy étteremben. Ennyit fog enni? Komolyan?

Mindazokra, akiknek olyan szuper jó terveik vannak, amiket én most nem tudok élvezni. És még fotókat is posztolnak róla.

Te kiktől mászol a falra?

Melissa Willets 4 gyerekes anya, 8 éve blogol terhességről, szülésről, szülőségről. Szabadidejében … várjunk csak, olyanja nincs is.

Szerencsére néha sikerül eljutnia jógázni, és utána zen üzemmódban marad. Egészen egy percig.

(Forrás: babycenter.com)