Terhesség

Mindenki kritizálta az anyukát, akinek hatalmasra nőtt a terhes pocakja

Az anyukák általában kedves megjegyzéseket kapnak gömbölyödő pocakjuk miatt, ezúttal azonban egész máshogy alakultak a dolgok...
2023. Január 13.
Nagy pocakos terhes anya

Ez a fiatal anyuka a környezetében élők és a kommentelők kereszttüzébe került, és az, hogy emiatt különösen rosszul érezte magát, nem a hormonjainak köszönhető: tényleg olyan csúnyán bántak vele, hogy még várandósság nélkül is rosszul esnének ezek a szavak bárkinek.

„Hogy lehet ekkora pocakkal létezni?”

Eliana Rodriguezt pár nap választotta el attól, hogy életet adjon második kisfiának, Sebastiannak. A világhálón mesélte el, hogy a környezetében élőktől milyen sok bántó megjegyzést kap nagyra nőtt pocakja miatt. Ami azt illeti, a kommentelők sem bántak vele kesztyűs kézzel, volt, aki azt írta, hogy szerinte tévedett az ultrahangos orvos és nem egy, hanem két kisbaba növekszik a hasában.

Akadt olyan is, aki azt írta, el sem tudná képzelni magát ekkora pocakkal, és egészen biztos benne, hogy pokoli nehezek a mindennapjai nagyra nőtt hasával. Ezután Eliana mégis erőt merített az önjelölt kritikusok szavaiból. Azt válaszolta nekik, hogy akár ikereket, akár egy gyereket hord a szíve alatt, egyszerűen nincs joga senkinek ahhoz, hogy őt ezért bántsa!

Akik a védelmükbe vették

Ezután egyre többen voltak, akik igazat adtak neki, és úgy vélték, minden nő teste más, és eltérő módon reagál a babavárásra. Ráadásul egy pici ember nő ilyenkor az anyuka pocakjában, mégis, hogy várhatják el, hogy az kicsi és lapos maradjon? – méltatlankodtak sokan. Volt olyan hozzászóló, aki azt írta, szerinte ma már mindenki úgy érzi, fel van jogosítva arra, hogy másokat kritizáljon a teste miatt, ami egy nagyon veszélyes és kártékony tendencia.

Miután megszületett a baba, a büszke anyuka elmondta, hogy gyermeke 3,9 kilót nyomott és 52 cm hosszú volt, ami pedig ennél is fontosabb, teljesen egészséges! Hogy lelket öntsön Eliana-ba (aki egyébként ekkor már rég túltette magát a bántásokon), egy másik anyuka azt írta neki, hogy őt viszont a kis hasa miatt kezdték ki, amiért hónapokon át magyarázkodnia kellett.

Forrás: Via