Trend

Egyszerű ötlet, ami segíthet megkönnyíteni a reggeli öltözést a gyereknek

Egyszerű tippet osztott meg egy édesanya, amivel a reggeli készülődés során az öltözködést egyszerűsíti le.
2023. Augusztus 11.
(Kép forrása: @razzi_boo/TikTok)

Gyakori tanács a reggeli készülődés egyszerűsítésére, hogy készítsük össze előre a ruhákat. A Scary Mommy is megosztotta egy édesanya TikTok-on bemutatott tippjét, ami ebben segíthet.

Az édesanya vásárolt néhány műanyag fiókos tárolót, felcímkézte matricák segítségével az egyes napokra a fiókokat, és a tetejére egy dobozba rendezte kislánya kiegészítőit is. Így egyszerűen az egyes fiókokba előre be lehet pakolni már a hétvégén a ruhákat, és nem a reggeli rohanásban kell ezeket válogatni.

@razzi_boo Replying to @Skye and Shaq🤍 This outfit storage organizer is gonna help save so much time in the mornings #diy #storage #momhack #kidsclothes #backtoschool ♬ Deli - Ice Spice

 

A videó számos hozzászólást kapott, és többen is megosztották, hogy ők maguk is kipróbálják majd az ötletet kisebb – vagy éppen már idősebb – gyerekeiknél is. Sőt, néhány megjegyezték, hogy ez saját maguknak is nagyon hasznos lenne.

Ha szükséged van még néhány ötletre, ami segíthet, hogy egyszerűbb legyen a reggeli rutin az óvodába, iskolába való visszatéréskor, ebben a cikkünkben találsz párat.