Trend

Gyerekszoba-toplista: ezek a legnépszerűbb Halloween-jelmezek idén

Egyre népszerűbb a Halloween Magyarországon is. Titeket kérdeztünk, nálatok van-e beöltözés, és ha igen, mik a kedvenc jelmezek. Íme, az eredmény!
2023. Október 31.
(Kép forrása: Getty Images)

Egyre többen tartanak valamilyen bulit vagy csokigyűjtést itthon is Halloweenkor, és a Facebookon írt kommentjeitekből az derült ki, hogy többeknél volt óvodai vagy iskolai jelmezes buli, vagy éppen az utcában, szomszédságban rendeznek édességgyűjtés a gyerekeknek.

Azt is megtudtuk, hogy ahol beöltözés is van, ott nem is feltétlenül csak a gyerekek öltenek jelmezt, hanem akár ti magatok is így kíséritek őket.

Azok közül, akik beöltöznek, sokan választottak valamilyen mágikus vagy szörnyes jelmezt – a toplista is elsősorban ilyen öltözetekből állt össze. Néhányan olyan jelmezt választottak, ami valamilyen kedvenc karakterhez kapcsolódik, így például biztosan volt/lesz Baby Yoda, akárcsak Harry Potter, Rainbow Friends szörny, Minecraft-figura, Hulk és ahogy az a farsangi hasonló kérdésünkre adott válaszaitok alapján várható volt, egy-két Wednesday Addams is.

Ahogy mindig, most is népszerűek az állatok, köztük a denevér, a pók és a cica – akit szintén sorolhatunk az előbbi kategóriába, ahogy a “vérnyulat” is. De van, aki meglepőbb állatjelmezt választott, ilyen az aranyos méhecske vagy éppen pingvin.

Na, de jöjjön a toplistánk: az első öt legnépszerűbb jelmezt akartuk választani, de két esetben is holtverseny alakult ki, ezért állt össze hét halloween-öltözetből az alábbi képgalériánk.

Melyek tehát az idei top-jelmezek az olvasóinknál?

7 fotó megtekintése

Gyerekszoba-toplista: ezek a legnépszerűbb Halloween-jelmezek idén

Fotó megosztása: