Baba

Így cserél pelenkát egy extra hosszú körmű anya

Hogyan gépelsz vele? Hogyan törlöd ki a feneked? Akinek (extra) hosszú körme van, sokat hallotta már ezeket a kérdéseket. Ugyanakkor ők már hozzászoktak ahhoz, hogy mindent kicsit másként oldjanak meg. Így a pelenkázást is...
2022. Június 04.
Fotó: Getty

Nemrégiben Kash Doll rapper hosszú körmű anyákat kérdezett arról, hogy a fenébe tudnak pelenkát cserélni. Tanácsot kért Cardi B énekesnőtől is, aki válaszul megosztott egy igencsak hasznos, egyperces oktatóanyagot, amiben bebizonyította, hogy szinte bármire képes – írja a People.com.

Ha azt mondanánk, hogy Cardi B körmei egyszerűen hosszúak, biztosan megsértődne a manikűröse, aki valószínűleg órákat dolgozik azon, hogy saját személyiséget adjon nekik. Persze a körmei hosszúak, de van egy, a repperre jellemző stílusuk is.

Ha követed őt a közösségi médiában, tudhatod, hogy körmeinek néhány naponta változik a színük, a méretük és a formájuk, valamint az öltözékéhez és a hangulatához is passzolnak. De vajon meggátolják őt abban, hogy folytassa a napi teendőit? Egyáltalán nem!

A kétgyerekes anya nemrég egy videón mutatta be, hogyan cseréli ki hibátlanul fia pelenkáját, mindenféle küzdelem nélkül – ez játékmackón persze ez is könnyebb. Közben megjelenik hároméves Kulture lánya is, és mindenféle aranyos kérdést tesz fel.

A hírességnek egyébként bőven volt már ideje gyakorolni, amióta fia, Wave Set 2021. szeptember 4-én megszületett. Ugyanakkor sok kommentelő kiakadt a dolgon, van, aki a babát félti, mondván, megkarcolhatják a méretes karmok.

Ahogy Cardi B csinálja, úgy egyébként igazán könnyűnek, és óvatosnak tűnik a dolog. Mindazonáltal nem javasoljuk ezt a megoldást a leendő édesanyáknak – talán okosabb átmeneti időre rövidebb körmökre váltani. Műkörmöshöz járni úgysem lesz idejük egy darabig!