Teherbeesés

10 jel, hogy még lesz gyereked

Ha az alábbi lista legtöbb pontja igaz rád, majdnem biztos, hogy legalább még egyszer az életben újra bele fogsz vágni abba a bizonyos babaprojektbe.
2017. Augusztus 04.

Vajon neked is lesz még egyszer kisbabád?

Ismerős neked a mom.me felsorolása?

1. Még mindig nem ajándékoztad el azt a sok felhalmozott babaruhát. Egyszerűen csak halogatod a dolgot, mert hát “ki tudja, hátha még szükség lesz rájuk”.

2. Akárhányszor cuki újszülött babafotózásos, szoptatós vagy gyerekszoba dizájnos tippekbe botlasz az interneten, tuti, hogy elmented őket.

3. Meggyőzted magad, hogy a terhesség nem is volt olyan rossz. Csak a szépre emlékszel. Például, hogy milyen csodálatos volt először megérezni a pici mozgását. Ellenben azt, amikor gyomorszájon rúgott a 9. hónapban, már rég elfelejtetted.

4. Ugyanígy az alváshiány is abszolút túlélhetőnek tűnik ilyen távlatból. Elvégre tök jó később ezen sztorizgatni a barátnőkkel, és különben is, nem minden baba rossz alvó, nem igaz?

5. A legkisebb gyereked szülinapjáról készült képet egy síróemoji kíséretében posztoltad. Tényleg nem baba többé? Hogy mehet ilyen gyorsan az idő?

6. Már meggugliztad, hogy “milyen (X mennyiségű) gyerekkel az élet”. Annyival nem lehet nehezebb, nem igaz?

7. Az eredeti terv az volt, hogy apa elkötteti magát, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy ezt tegyétek.

8. Nem tudsz elmenni úgy egy babakocsi mellett, hogy ne kukucskálj bele. Csak egy kicsit. Ezzel a világon senkinek sem ártasz.

9. Már alig várod, hogy unokáid legyenek. Ugye, ha több gyereked van, akkor arra is nagyobb az esély, hogy több unokád is lesz. Mindenki csak nyer rajta!

10. Sosem gondoltad volna, hogy ekkora boldogsággal fog eltölteni a gyereknevelés. Még a legnehezebb napokon sem tudod elképzelni az életed a gyerekeid nélkül, és tudod, hogy ha lenne még egy, ez akkor se lenne másképp.

Ezek is érdekelhetnek: