Teherbeesés

Egyszerre vár babát a négy lánytestvér

Várhatóan mind a négyen idén fognak szülni is.
2023. Május 04.
(Kép forrása: Getty Images)

Az sem túlzottan gyakori, hogy két lánytestvér várjon egyszerre babát, ebben a családban viszont mind a négy lánytesó várandós! Az első gyermekét váró, 29 éves Kayleigh Stewart, és a 35 éves Jay Goodwillie, akinek már van egy kisgyermeke, várhatóan mindketten májusban fognak szülni, számolt be róla a Metro.

Míg két másik testvérük, a mindketten első gyermekeik kistestvérével várandós, 41 éves Kerry-Anne Thomson, és a 24 éves Amy Goodwillie még terhességük korábbi időszakában vannak.

A családjukban így a kisgyerekek száma megduplázódik nyolcra – először két fiúval fog bővülni a família. A skóciai Stirling városából származó testvéreknek van két másik lánytesója is, az egygyermekes, 27 éves Kim Goodwillie, és a 21 éves Jodi Goodwillie.

A gyermeket váró testvérek közül Jay május 11-ére van kiírva, Kayleigh pedig tizenegy nappal későbbre. Amy augusztusra várja kisbabáját, míg Kerry-Anne októberben.

Kayleigh megosztotta azt is, hogy Jay, aki már próbálkozott a babavállalással, Facetime-on mondta el neki a hírt, hogy várandós, amire azt válaszolta, hogy „én is”. „Néhány héttel később úgy döntöttünk, hogy egyszerre mondjuk el a családnak, egyenpólókkal” – tette hozzá. A nemfelfedő bulin mindketten megtudták, hogy kisfiút várnak. Amy karácsonykor osztotta meg a hírt a családdal, Kerry-Anne pedig idén márciusban. Ők mindketten szerettek volna valamikor testvért a kisgyermekeiknek, de először kislányaik első éveire akartak koncentrálni.

Kerry-Anne elmondta, hogy ez nagyon izgalmas a családjuk számára, és hogy neki nagyon tetszik az, hogy a gyerekek egy csoportba/osztályba fognak majd járni, amikor óvodások/iskolások lesznek. Hozzátette: „Biztos vagyok benne, hogy jó barátok lesznek”.