Terhesség

A legszebb terhességi time-lapse videó, amit apa készített

Tom "McFly" Fletcher angol zenész és felesége, Giovanna olyan gyönyörű time-lapse videónaplót készítettek a terhességéről, amiből YouTube-szenzáció lett. Nem csoda, tényleg csodálatos a videó.
2022. Július 12.
A legszebb terhességi time-lapse videó, amit apa készített (kép: YouTube)

“Azt hiszem, készen állok valami újra…” – így énekel Tom “McFly” Fletcher a From Bump To Buzz című videóban, amelyet feleségével, Giovannával készítettek, hogy dokumentálják a terhességet.

A fekete-fehér ksifilm, amelyet a YouTube-on való megjelenése óta már több mint 16 milliószor néztek meg, Giovannáról és a pocakjáról készült felvételekből áll, amelyeket a terhesség alatt naponta készítettek.

Az apa, Tom is szerepel a videóban, gitározik és énekli a Something New című fülbemászó számot, amely tökéletesen érzékelteti az apaság küszöbén álló férfi érzéseit.

A dal utolsó soraiban Tom ezt énekli: “Azt hiszem, készen állok, azt hiszem, készen állok, remélem, készen állok valami újra”. Miközben a dal végére érünk, Giovanna elhagyja a képet, majd pillanatokkal később visszatér, karjában kisfiúkkal, Buzz Michelangelo Fletcherrel.

A párnak mostanra már három gyermeke van, mindhárman fiúk.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Tom és Giovanna feltűnést kelt a YouTube-on. Egy furcsa baba-bejelentő videóban egy sor halloweeni tökbe vésték bele a “babánk lesz” feliratot.

(Cikk forrása: madeformums.com, parents.com)