Kisgyerek

Egy jó babakocsijátékkal kevésbé macerás a helyváltoztatás

Ha útnak indulunk a babakocsival, autóval, nem árt, ha egy kellően figyelemfelkeltő, színes, mintás babakocsi játékkal is felvértezzük magunkat. A baba fölé lógatva hosszú időre leköti a kicsi figyelmét.
2018. Augusztus 24.
Egy jó babakocsijátékkal kevésbé macerás a helyváltoztatás

A Fisher Price pandás tükröt a babakocsi árnyékolóján használtuk, amely leengedve egy remek nézelődési lehetőséget kínál a babának. A panda kezei és lábai színesek, az aljából pedig figyelemfelkeltő játékok lógnak: két színes falevél, illetve egy sárga méhecske. Mindkét gyermekem nagyon szereti nézegetni a pandát menet közben, általában megbűvölten tanulmányozzák, a szemüket nem veszik le róla.Használd a baba fejlődése kalkulátorunkat, hogy nyomon tudd követni kisbabád fejlődését!

Saját (dupla) tapasztalataink alapján a Fisher Price tükrös termékeket (a pandásat és a majmosat is) abszolút csak ajánlani tudom a gyerekek fejlesztése és figyelmének lekötése szempontjából. Színes, feltűnő mintáival, gyűrögethető anyagával, a tükörrel rengeteg tanulmányozni és felfedezni valót ad a gyerekeknek.

Egy jó babakocsijátékkal kevésbé macerás a helyváltoztatás

Kapcsolódó cikkeink a gyermek fejlődése témában: